Ionut Popescu – consilier la Boc!

Ionut Popescu – consilier la Boc!

0 237

Doua nume sunt tot mai vehiculate pentru posturi importante in zona de influenta PD-L. Fostul ministru al Finantelor Ionut Popescu si seful Directiei juridic, contencios si legislatie din cadrul Primariei Capitalei, Adrian Iordache, ar urma sa fie numiti in cateva zile pe functii importante de exercutie
Consilier pe probleme economice al premierului Emil Boc
Contactat telefonic de MEDIAFAX, Ionut Popescu (PDL) nu a negat informatia, precizand insa ca nu va indeplini si atributiile de purtator de cuvant al Guvernului.
Ionut Popescu a fost purtator de cuvant al Guvernului in primele luni din anul 2000, in mandatul premierului Mugur Isarescu, pentru ca ulterior, in intervalul ianuarie-iunie 2005, sa ocupe postul de ministru al Finantelor in Cabinetul Tariceanu.

Prefectu Capitalei
Seful Directiei juridic, contencios si legislatie din cadrul Primariei Capitalei, Adrian Iordache, a fost nominalizat de PDL pentru functia de prefect al Bucurestiului, au declarat surse interne din Partidul Democrat-Liberal.
Liderii PDL au decis sa il nominalizeze pe Adrian Iordache pentru postul de prefect al Capitalei. Acesta este director executiv al Directiei juridic, contencios si legislatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Pentru a fi desemnat pe aceasta functie a candidat si consilierul general Horatiu Tica.
Potrivit unor surse democrat-liberale, Adrian Iordache ar putea fi nominalizat in functie chiar saptamana viitoare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.