El se jura ca nu…

El se jura ca nu…

0 261

In copilarie am invatat sa ma joc cu ceilalti copii dupa niste versuri care sunau cam asa: „Catelus cu parul cret/fura rata din cotel./El se jura ca nu fura/dar l-am prins cu rata-n gura/”.
Se pare ca domnul Traian Basescu, presedintele tuturor romanilor si eminenta cenusie a obraznicului PD-L, nu a uitat cantecelul si se joaca si acuma de-a omul serios etc. cu rata tarii intr-o gura vesnic hahaita si debitand minciuni.
De data aceasta rata minciunii este faptul ca, dupa ce a votat, Traian Basescu a plecat la cumparaturi intr-un supermarket bucureºtean. Seful statului, care a cumparat lapte si oua, a venit singur si a precizat ca sotia sa i-a dat o lista si l-a trimis la cumparaturi.
Cum naiba de-l apuca pe Traian Basescu dorul de cumparaturi facute personal tocmai in asemenea zile, caci cazul are precedente? El nu face campanie pentru prezidentiale, in schimb se baga ca musca sub coada calului. Cine, gandeste el, ca-l crede cand afirma ca l-a trimis nevasta-sa la facut cumparaturi, si, vezi Doamne, tocmai oua si lapte, ca nu mai aveau prin casa si frigider?
Prefacatoria asta ingretoseaza. Ce, l-a vazut cineva, in alte zile, dupa lapte si oua sau alte alimente? Nu are destui servitori pentru asemenea indeletniciri?
Iar Maria Basescu cica se afla la un concurs de calarie. Pai atunci cine-i facea omleta?
Normal, lingaii cumparatori din magazin s-au ingramadit sa dea mana cu Basescu si sa faca poze. Oameni probabil trimisi dinainte ca sa faca pe cumparatorii
Cu aceasta ocazie presedintele a refuzat sa comenteze decizia liderului PSD, Mircea Geoana, de a se retrage din CSAT. Administratia prezidentiala a anuntat ca va raspunde acuzatiilor dupa ora 21.00. Dar dupa aceasta ora presedintele a fost ocupat cu reintoarcerea scumpei odrasle „acasa”.
Nu este pentru prima data cand presedintele iese la cumparaturi in zi de alegeri. Traian Basescu a procedat la fel si in 2007, in ziua referendumului privind suspendarea sa.
In contextul pedelist trebuie sa remarc cele cateva cuvinte oficiale spuse de Emil Boc in momentul in care Elena Basescu si-a depus cererea de adeziune ca membru al PD-L: „Bine ai revenit in casa de unde nu ai plecat niciodata!”
Si asta este inca o minciuna basesciana, care arata ca partidul lui taticu a ajutat-o din plin pe fiica sa cea mica sa-si ia tichet pentru Bruxelles.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.