Elena Udrea lanseaza la Paris campania de promovare internationala a Romaniei

Elena Udrea lanseaza la Paris campania de promovare internationala a Romaniei

0 255

Ministrul Turismului, Elena Udrea, va fi prezenta vineri, 5 iunie 2009, la Paris, la debutul campaniei de promovare a Romaniei ca destinatie turistica pe plan international, campanie asociata cu Turneul de tenis de la Roland Garros.
Evenimentele organizate de Ministerul Turismului pentru a marca acest moment se vor derula in intervalul 12:00-17:00, pe esplanada Primariei Parisului, in prezenta Nadiei Comaneci si a lui Ilie Nastase. Aici va fi difuzat, in premiera, spotul de promovare a tarii care ii are ca personaje centrale pe Nadia, Ilie si Gica – trei legende ale sportului romanesc.
Tot aici, vor avea loc spectacole de folclor romanesc, sustinute de ansamblul „Ciprian Porumbescu”. Perechi de dansatori in costume traditionale vor prezenta, pe parcursul zilei, jocuri populare din Moldova, Ardeal si Dobrogea.
Incepand cu ora 14:00, are loc un meci demonstrativ intre Ilie Nastase si Peter Mc Namara, urmat de schimb de mingi intre cei doi si ministrul Elena Udrea, precum si cu cei din public. Ulterior, grupe de elevi ai scolilor din Paris, conduse de Ilie Nastase si Nadia Comaneci, se vor alatura acestei activitati. Au loc concursuri la finalul carora se impart cadouri personalizate cu „Romania – Land of Choice”.
Evenimentele se incheie cu o sedinta foto la standul Federatiei Franceze de Tenis si o sesiune de autografe acordate de Ilie si Nadia pe cartile postale realizate pentru aceasta campanie si pe mingi de tenis inscriptionate „Romania – Land of Choice”.
In seara zilei de 5 iunie, ministrul Elena Udrea va oferi un cocktail pentru turoperatorii francezi si presa romana si straina prezenta la eveniment.
Pe parcursul zilei, spotul de promovare a tarii va rula pe un panou amplasat in piata, iar in zona vor fi distribuite pliante despre Romania. De asemenea, in timpul Turneului de tenis, bannere apartinand campaniei de promovare a turismului romanesc prin intermediul Nadiei Comaneci, al lui Ilie Nastase si al lui Gheorghe Hagi vor decora celebrul bulevard parizian, Champs Elysees.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.