Se reiau cautarile Elodiei Ghinescu

Se reiau cautarile Elodiei Ghinescu

0 263

Marea majoritate a romanilor au uitat-o pe Elodia Ghinescu. Avocata disparuta din Brasov in luna august 2008 a tinut capul de afis in media din Romania mai bine de un an. S-au facut emisiuni tv (adevarate telenovele!), s-au facut prajituri cu numele ei, s-au botezat copii cu acest nume si lista ar putea sa umple o pagina A4.
Insa, romanul tot a uitat-o! Se mai gandesc la avocata brasoveana o mana de oameni: familia disperata si anchetatorii. Aceasta mica tabara incearca din raspuderi sa gaseasca un raspuns si, mai ales, un vinovat. Desi marea majoritate il considera vinovat pe sotul ei, prezumtia de nevinovatie ii confera lui Cristian Cioaca, principalului suspect, un trai inca linistit.
Totusi, daca Cioaca este vinovat, linistea este pe cale sa-i fie tulburata din nou, deoarece faptul ca politistii din cadrul IGPR, ajutati de colegii lor de la Politia Brasov, vor incerca din nou sa o gaseasca pe Elodia Ghinescu. Aceasta noua cautare se va desfasura doar in judetul Brasov. Aceasta noua actiune de cautare va fi efectuata in doua etape: prima va avea loc vineri, iar cea de-a doua saptamana viitoare. Pe parcursul actiunii, politistii vor cerceta doua zone impadurite si un lac din judetul Brasov, unde pana acum Edodia nu a mai fost cautata. De asemenea, se vor mai face verificari si in mai multe canale, dar anchetatorii nu vor sa dezvaluie inca locatiile exacte.
„Cautarile de vineri vor fi de mai mica amploare, urmand ca saptamana viitoare sa le extindem. Ele se vor desfasura in zone diferite, iar actiunile vizeaza doar judetul Brasov”, a declarat in presa brasoveana procurorul Marius Iacob.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.