Ice Hotel va asteapta la Balea Lac

Ice Hotel va asteapta la Balea Lac

0 229

La acest inceput de saptamana se anunta ninsori, iar iubitorii sporturilor de iarna se pot pregati de distractie.
Daca doriti sa aveti parte de senzatii tari adevarate, va puteti urca la Balea Lac pentru a petrece o zi de neuitat in hotelul de gheata amenajat special pentru sezonul rece.
Tot aici va fi amenajat si un parc de distractie si pentru practicarea sporturilor de iarna, dar si o bisericuta de gheata.
Dupa ce, pentru cateva zile, lucrarile la noul Hotel de Gheata de la Balea Lac au fost intrerupte din cauza conditiilor meteo, ultimele zece zile au fost „pline” pentru muncitori. „S-a lucrat din greu, s-au folosit tone de zapada, gheata si zeci de mii de litri de apa, gerul din timpul noptilor si-a facut treaba, asftel incat Ice Hotel 2009 incepe sa capete forma”, a declarat Inge Florea, PR manager al acestui proiect.
Lucrarile continua in saptamana care urmeaza si initiatorii proiectului spun ca si in ciuda intarzierii inregistrate, comparativ cu perioada similara a anului trecut, exista sperante ca lucrarile vor fi finalizate pana la sarbatoarea Craciunului.
Proiectul de Marketing Turistic „Ice Hotel” din acest an mai cuprinde, la fel ca in anii trecuti, constructia unei bisericute ecumenice din gheata, dar si alte surprize.
„In imediata apropiere a „palatului de clestar”, cei de la Klingeis Consulting, initiatorii Proiectului „Ice Hotel- Balea Lac”, vor amenaja un parc pentru distractie si practicarea sporturilor de iarna. „Winter Park Balea Lac” va reprezenta o premiera pentru zona”, a mai spus Inge Florea.
La Balea Lac, stratul de zapada masoara aproape un metru, dar iubitorii sporturilor de iarna, in special cei care sunt pasionati de partea extrema a acestor sporturi, sunt sfatuiti sa nu se avante spre zonele de schiat sau de snowboard, deoarece pericolul de producere a avalanselor este destul de ridicat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.