Busta Rhymes va concerta in Bamboo Brasov

Busta Rhymes va concerta in Bamboo Brasov

0 186

O stire nemaipomenita pentru toti rapperii si hip-hopperii din Brasov. Dupa ce s-a deschis cu mare fast unul dintre cele mai „de fite” cluburi, nu doar din orass, ci din toata tara, Bamboo, un alt mare eveniment va avea loc in orasul nostru.
Rapperul Busta Rhymes va concerta pe 9 decembrie in clubul Bamboo din Brasov, dupa ce cu o zi inainte va fi cantat deja in clubul cu acelasi nume din Bucuresti.
Busta Rhymes, pe numele sau adevarat Trevor Smith Jr., s-a nascut in East Flatbush, Brooklyn.
Primul sau album solo, intitulat „The Coming”, a fost lansat in 1996 si a devenit in scurt timp un nou reper al stilului hip-hop.
In 1998, Busta a inregistrat albumul „E.L.E. (Extinction Level Event): The Final World Front”. Single-ul „Gimme Some More” a urcat pana pe locul 5 in topul UK Single Charts.
Cel de-al patrulea album al sau, „Anarchy”, a fost realizat in 2000, rapperul obtinand inca un Disc de Platina. Pentru acest album a colaborat cu artisti precum Lenny Kravitz, DMX si Jay-Z.
In anul 2001 a aparut albumul „Genesis”, pentru care a colaborat cu Mary J. Blige, P. Diddy, Kelis si Pharrell. A urmat „It Ain’t Safe No More”, in 2002, iar in 2006 – „The Big Bang”. Kelis, Nas, Timbaland, Missy Elliott, Stevie Wonder si Dr. Dre sunt doar cateva dintre numele ce apar pe acest album. „Back on My B.S.”, cel de-al optulea album al artistului, a fost lansat pe 19 mai 2009.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.