Bucurestiul a intrat in Cartea Recordurilor

Bucurestiul a intrat in Cartea Recordurilor

0 226

Bucurestiul, pe langa sutele de motive de rusine, are, incepand de ieri, si un nou motiv de mandrie. Capitala noastra a intrat in Cartea Recordurilor cu 3.939 de Mosi Craciun care s-au adunat si au impartit cadouri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, primind din partea reprezentantei Guinness World Record certificatul noului record mondial.
Reprezentanta Guinness World Record a omologat noul record la categoria „cei mai multi Mosi Craciun care impart cadouri” si i-a felicitat pe bucuresteni, care au reusit sa doboare vechiul record de 3.618 Mosi Crãciun, realizat la Taipei. Primarul general Sorin Oprescu a multumit sponsorilor si celor prezenti, duminica, in centrul Capitalei, cu ajutorul carora a fost depasit recordul mondial, precum si reprezentatei Guinness World Record, care „a avut rabdarea sa numere atatia Mosi Craciun”.
„Bucuresteni, o chestiune am rezolvat-o: suntem in Cartea Recordurilor. Semnificatia este una clara: nu numai in aceasta perioada a sarbatorilor, verbul a darui din suflet sa devina o conduita pentru toti bucurestenii, pentru toti romanii”, le-a spus Sorin Oprescu, in Piata Unirii, celor care au participat la eveniment.
Cei aproximativ 4.000 de Mosi Craciun au plecat in mars, duminica, in jurul orei 13.00, din Piata Constitutiei spre Piata Unirii. Mosii Craciun au primit cate o cutie rosie cu cadouri, pe care le-au impartit trecatorilor pe traseul marsului spre Piata Unirii.
Conditiile impuse de Guinness World Record au fost ca la adunare sa participe peste 3.000 de Mosi Craciun, care sa imparta daruri ambalate in cutii rosii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.