Vacanta de sarbatori mai lunga cu 10 zile

Vacanta de sarbatori mai lunga cu 10 zile

0 182

Vacanta sarbatorilor de iarna se apropie cu pasi repezi si toti elevii deopotriva o asteapta cu nerabdare. Este una dintre cele mai frumoase vacante datorita magiei, voii bune si sfinteniei Craciunului. Cu toate acestea, aceasta pauza de iarna nu este destul de lunga. Aceasta este, cu siguranta, parerea elevilor, dar si a unor politicieni.
Liderul PDL Gheorghe Flutur propune ca vacanta de sarbatori de iarna sa fie prelungita cu inca sapte sau zece zile.
Reprezentantii Ministerului Educatiei spun ca o asemenea propunere nu a ajuns pe masa institutiei, in timp ce sindicatele cred ca ea este tardiva si deplasata.
Elevii din invatamantul preuniversitar ar urma sa revina la ore pe 5 ianuarie 2011.
Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a propus, duminica, la Gala olimpicilor suceveni, ca vacanta de iarna sa fie prelungita cu zece zile sau cel putin o saptamana, astfel incat elevii sa savureze sarbatorile de iarna, informeaza MEDIAFAX. „Copiii ar trebui sa savureze sarbatorile de iarna mai mult. Trebuie sa ne gandim si in functie de comportamentul copiilor, mai ales ca in perioada premergatoare sarbatorilor atentia acestora este mai putin indreptata spre scoala, iar vacanta lor se incheie imediat dupa Revelion”, a explicat Flutur.
Potrivit structurii anului scolar 2010-2011, vacanta de sarbatori incepe miercuri, 22 decembrie 2010 si se termina marti, 4 ianuarie 2011. Urmeaza apoi trei saptamani de cursuri si o noua vacanta de o saptamana, dupa care incepe semestrul doi.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.