Sarbatoare in cartierul Astra

Sarbatoare in cartierul Astra

0 259

Ieri, in cartierul brasovean Astra au rasunat cantece si colinde, interpretate de copiii din scolile generale ale cartierului, dar si de coruriile parorhiilor ortodoxe si romano-catolice aflate in zona.Frumoase colinde au interpretat si cei de la seminarul teologic „Dumitru Staniloaie” din Brasov.
Prin grija consilierilor locali din zona si in prezenta viceprimarilor Miklos Ganz si Adrian Gabor, in parcul Stefan cel Mare a venit Mos Craciun, intr-o manifestare devenita traditionala. In acest sens, consilierul local Vasile Kraila a declarat: „Ne apropiem de cea mai frumoasa sarbatoare din an. In fiecare an organizam aceasta manifetare si incercam sa venim in intampinarea acestor copii deosebiti din cartierul nostru, avand in vedere ca avem si responsabilitate in aceasta zona.”
Au fost impartite 800 de pachete cu dulciuri si jucarii.
Cu totii au plecat multumiti de la serbare, mai ales ca si vremea a fost minunata.
Este frumos ca alesii isi mai aduc uneori aminte de cei care i-au ales si mai coboara in mijlocul lor. Dar pentru ca este afurisita pielea pe mine (ca autoritatile n-au reusit inca sa mi-o jupoaie pe toata) ma intreb daca aceasta manifestare nu seamana cumva a pomana PD-L Brasov, caci numai reprezentanti ai acestei formatiuni politice s-au aratat pe acolo.
Iar la declaratia lui Kraila cu”acesti copii deosebiti din cartierul nostru”, ma intreb cu ce ar fi mai prejos copiii altor cartiere. Sau aceia sunt lasati in grija celorlalte principale formatiuni politice brasovene? Vom vedea.
Pana atunci si lasand la o parte rezervele, felicitari pentru actiune!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.