S-a topit patinoarul

S-a topit patinoarul

0 230

Se pare ca Piata Sfatului nu-i prieste primarului George Scripcaru. Dupa ce i s-a daramat cel mai inalt brad din tara, iata ca si gheata patinoarului, incropit in aceeasi piata cu iz istoric, s-a topit.
Sa fie un semn de la Doamne-Doamne?Caci primarul Scripcaru merita sa fie tras de urechi, si inca temeinic, pentru ca dispune de orasul pe care ar trebui sa-l conduca, pe cat se poate mai intelept, dupa bunul sau plac arbitrariu.
Locul in care se afla plasat patinoarul,inspre Biserica Neagra, si pe care scie mare si mult ca este al distractiilor, a fost inundat de apa. Copiii veniti sa se dea „moca” pe gheata s-au trezit in fata unui mic lac, din pacate fara pesti si broaste, ei trebuind sa faca calea intoarsa pentru ca lasasera costumele de baie acasa.
Intamplarea sau semnul divin au facut ca instalatia de mentinere a ghetii sa se defecteze datorita suprasolicitarii si, probabil, si datorita unei zgarcenii a primarului in achizitionarea unui agregat mai acatarii, pentru ca primarul nostru vrea vopsit gardul imaginii personale doar pe afara, restul fiind numai interes personal
Si stricandu-se instalatia, s-a sticat si gheata si se strica si imaginea scripcariana de edil fruntas.
Caci el a plasat acest patinoar de-al naibii acolo, in replica la cel de la „Olimpia”, deschis prin grija adversarului politic Cancescu.
Probabil ca va fi reparata instalatia, va fi refacuta gheata si se va patina din nou, la mare inghesuiala, pentru ca toate astea se fac din bugetul municipiului si nu din economiile primariale, adica pe banii nostri.
La mai mare, mestere Scripcare!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.