Ardelenii l-au luat pe Maftei

Ardelenii l-au luat pe Maftei

0 206

Vasile Maftei fundasul echipei Unirea Urziceni, a declarat ca incepand de la 1 ianuarie va evolua in urmatorii trei ani si jumatate pentru actuala campioana a Romaniei, CFR Cluj.
„Am semnat un contract cu CFR Cluj valabil trei ani si jumatate. Voi juca acolo si voi da totul pentru noua mea echipa. Incepand cu 1 ianuarie 2011 sunt jucatorul lor. Sunt multumit si sunt convins ca CFR Cluj este cea mai buna solutie pentru mine in momentul de fata”, a spus Maftei.
Vasile Maftei a afirmat ca s-a discutat prea mult despre o revenire a sa la Rapid. „Nici nu mai vreau sa vorbesc despre intoarcerea mea in Giulesti. S-a discutat mult prea mult, dar se pare ca nu este nevoie de mine. Nu era vorba de salariu, nu e o problema cat am cerut eu, pur si simplu nu sunt suficient de valoros pentru Rapidul actual, nu este nevoie de mine. Stiu cand a zis Sumudica legat de faptul ca sunt primul pe lista lui de achizitii in iarna, dar la Rapid nu decide Sumudica. Eu sunt fericit ca am ajuns la CFR Cluj”, a completat Maftei.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.