Este criza de FARMACISTI

Este criza de FARMACISTI

0 337

Aproape toate orasele tarii au posturi disponibile in farmacii si companii care activeaza in industria farmaceutica. Orase precum Bucuresti, Giurgiu, Brasov, Craiova, Galati, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Suceava si Piatra-Neamt prezinta momentan cea mai mare oferta de joburi.
Pentru 2009, specialistii estimeaza ca vor fi 1.300 de angajari. Joburi sunt in aproape toate orasele tarii, in special in cele mari.
„Anul acesta, numarul locurilor de munca din domeniu, cu tot cu cele cauzate de fluctuatia de personal, a fost de 2.500. Estimarile pentru anul 2009 ating cifra de 1.300, din care 800 cred ca vor fi inlocuiri ale posturilor ramase vacante din cauza fluctuatiei personalului, si doar 500 vor fi angajari noi. Aceasta scadere a cifrelor este cauzata de criza economica mondiala”, spune Clara Monica Craciun, recruitment & selection manager al Expand Health Romania, citata de cotidianul Romania Libera.
Posturi disponibile sunt atat pentru pozitii precum asistent farmacie, consultant dermato-cosmetice, contabil junior, reprezentant medical sau consultant cosmetica, precum si pentru farmacist-sef, product manager si specialist financiar.
Angajari se fac la A&D Pharma, Pfizer, Medochemie Ltd., Catena, Help Net, Zentiva, LaborMed Pharma, Laropharm, Ozone Laboratories, City Pharma, Centrofarm si Gedeon Richter.
Candidatii trebuie sa sustina teste de cunostinte specifice (chestionare, studii de caz), de utilizare a calculatorului, de limba straina, prezentari, jocuri de rol, dar si teste de personalitate si abilitati comportamentale, mai ales in cazul persoanelor care aplica pentru joburi ce implica lucrul cu publicul.
Unde puteti trimite CV-ul
» La e-mail ioana.dinu@labormedpharma.ro (pentru Labormed Pharma).
» La e-mail resurse.umane@helpnet.ro (pentru Helpnet).
» La e-mail recrutare@adpharma.ro (pentru A&D Pharma).
» La e-mail hr@laropharm.ro (pentru Laropharm).
» Direct la www.medochemie.ro, sectiunea cariere (pentru Medochemie Ltd.).
» La e-mail resurse_umane@zentiva.ro (pentru Zentiva).
» Direct la www.pfizer.ro, sectiunea cariere (pentru Pfizer).
» La e-mail romania.news@roche.com (pentru Roche).
» La e-mail resurse.umane@catena.ro (pentru Catena).
» La e-mail resurse.umane@ozonelaboratories.com (pentru Ozone Laboratories).
» Direct la www.citypharma.ro (pentru City Pharma).
» Direct la www.centrofarm.ro, sectiunea cariere (pentru Centrofarm).
» La e-mail office@gedeon-richter.ro (pentru Gedeon Richter).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.