Dosarul Nicolae se inchide pe 25 mai

Dosarul Nicolae se inchide pe 25 mai

0 317

La termenul din 25 mai al procesului penal al lui George Ionut Nicolae, acuzat de dublu asasinat, cu victime ciopartite si carate, in saci de plastic, tocmai la Bacau, instanta Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov ar putea inchide dosarul, deoarece, asa cum se stie, inculpatul a fost omorat pe 2 mai de colegul sau de celula de la Penitenciarul Codlea.

„In aceasta situatie, in care inculpatul moare in timpul procesului, de obicei dosarul este inchis. Se poate continua, dar in civil, in cazul in care una dintre partile vatamate solicita instantei acest lucru si cere in continuare daune morale. Daca Nicolae a detinut propietati sau are mostenitori de drept, atunci procesul poate continua. Din cate stiu eu, nu sunt indeplinite aceste conditii, insa doar presedintele completului, judecatorul Alina Padurariu, poate lua o decizie in acest caz”, a aratat grefierul sef al institutiei, Doina Grigore
Ar fi mai bine ca dosarul sa se inchida si din partea civila, caci oricate daune morale s-ar plati, mortul nu se mai intoarce printre cei vii. In aceasta privinta ma refer mai ales la mama victimei din Codlea, precum si la fiica in viata a acesteia, care, din cate s-a putut observa de-a lungul timpului si proceselor, par mai mult puse pe capatuiala de pe urma tragediei decat de doliu, aci gurile lor erau formate spre material decat spre spiritual, dovedind tzoparlania unui nivel intelectual scazut si destul de des intalnit la bronzatii din nascare, pusi doar pe capatuiala, din orice eveniment. In rest, Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe morti si sa le dea mai multa minte celor vii!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.