Sef nou la Protectia Copilului

Sef nou la Protectia Copilului

0 276

De ieri, Directia pentru Protectia Copilului Brasov are un nou director, pe moment cu titlu interimar, in persoana fostului inspector general scolar, liberala Carmen Tanasescu, „debarcata” zilele trecute de la conducerea Inspectoratului, conform unui algoritm stupid.

La investirea in noua functie a participat si presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, care a tinut sa atraga atentia noii conduceri asupra urmatorului fapt:
„Protectia Copilului este o institutie foarte importanta pentru Consiliul Judetean, avand cel mai mare buget si cel mai numeros personal. Banii din acest an sunt foarte putini, iar fondul de salarii s-ar putea epuiza spre sfarsitul anului. Nu vrem sa concediem pe nimeni, insa trebuie gasite solutii pentru asigurarea fondurilor”.
In ceea ce o priveste pe noua directoare, Carmen Tanasescu a declarat:
„Consider acest loc de munca ca fiind unul permanent si nu vreau sa fiu aici doar in trecere. Urmeaza o perioada grea, de transformari si reorganizari, dar speram ca totul sa iasa bine.”.
Tinand cont de faptul ca doamna Carmen Tanasescu a lucrat ani de zile ca inspectoare sefa la invatamant, aceasta mutare poate fi benefica pentru Protectia Copilului, noua directoare avand destula experienta acumulata inorganizarea activitatilor celor mici.
Ii uram succes in noua functie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.