PD-L Brasov incalca legea

PD-L Brasov incalca legea

0 298

Nici nu a inceput bine campania electorala pentru europarlamentare si pedelistii brasoveni tropaie din greu pe legea electorala in ce priveste afisajul. Portocaliul scarbos, cu semne de mucegai, se intinde peste tot orasul, indiferent daca este legal sau nu. In timp ce restul partidelor privesc indiferente aceste activitati, nicio autoritate legala nu se autosesizeaza.
Astfel, pe copacii de pe marginea drumurilor si strazilor din Brasov au aparut de cateva zile afise electorale ale PD-L, in ciuda si spre sfidarea reglementarilor campaniei electorale, postate chiar pe site-ul Prefecturii Braºov, care arata printre altele:
„Activitatile de propaganda electorala nu pot afecta in niciun fel spatiile verzi, rezervatiile naturale si zonele protejate ecologic”
Da, insa se pare ca pentru domnul George Scripcaru, primarul Brasovului si sef local pedelist, singura zona protejata ecologic este crangul de langa vilisoara sa, dovada cum se poarta de ani buni cu spatiile verzi din localitatea pastorita.
De aceea si indrazneala lui Mihai Vestea, seful pedelist al campaniei electorale pentru europarlamentare, de a declara cu seninatatea tupeismului care-i caracterizeaza partidul: „Se poate ºi pe copaci”.
Dandu-si seama de gafa si vazand ca nu sta de vorba cu plevusca incuiata a propriului partid, a dat-o la intors: „Baieþii din echipe (echipele de afisaj, n.a.) sunt tineri si nu stiu. O sa reparam greseala.” Dar nu a reparat nimic si sunt sigur ca nici nu are intentia. Nu are ea glas, coana Lege, ca sa tipe de cate ori este calcata – mai rau decat face cocosul cu gaina – de catre pedelisti, la orice nivel, ca ar asurzi tara!

La randul sau, prefectul Ion Gontea, dupa ce a fost atenþionat cu privire la aceste aspecte, a pufnit in ras, amuzat de fapta juniorilor fostului sau partid, de care, prin functie, a divortat, dar cu care continua sa traiasca in strans concubinaj, precizand ca Prefectura nu poate interveni la sesizari verbale, ci doar la cele oficiale si in scris.
Iar Alina Mioc, presedinta Biroului Electoral Judetean (BEJ), graieste si ea senin: „Pana in acest moment Biroul Electoral Judeþean numarul 8 Brasov nu a fost sesizat de catre niciun partid politic, de niciun candidat independent si de nicio alta persoana in legatura cu campania electorala desfasurata de la inceput si pana astazi.”
Si daca s-ar face sesizari, oare ce s-ar intampla? Si anul trecut au fost facute tot felul de sesizari, dar portocaliul a continuat sa ingretoseze orasul cat au tinut cele doua campanii, in vara si in noiembrie. Se pare ca va trebui sa folosim, umbland dupa treburi in propria urbe, acele masti folosite la gripa porcina, ce ziceti?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.