Incepe potopul portocaliu prin Brasov

Incepe potopul portocaliu prin Brasov

0 279

Fermoarul galetii cu vopsea portocalie, special pregatita pentru campania electorala prilejuita de europarlamentare, a fost tras de consilierul judetean Mihai Vestea, care este coordonatorul la nivel judetean al numitei campanii electorale a PD-L. El a anuntat joi inceperea „ostilitatilor”.
Mihai Vestea a mentionat ca „este foarte important pentru noi faptul ca, din toate formatiunile politice din Brasov, un singur candidat, respectiv eurodeputatul Dragos David, a fost plasat pe o pozitie considerata a fi eligibila. Faptul ca am reusit inscrierea lui pe acel loc este dovada atentiei pe care o dam atat acestui scrutin, cat si problemelor brasovenilor. Campania noastra electorala va fi axata pe ideea necesitatii ca un brasovean sa ne reprezinte interesele in Parlamentul European”.
Vestea a mai prezentat si rezultatele unui sondaj de opinie, sondaj care plaseaza PD-L in fruntea preferintelor politice ale alegatorilor, si a cerut cetatenilor sa mearga la vot si sa aleaga ce vor, aratand ca participarea la scrutinul din 7 iunie este foarte importanta in privinta imaginii in Uniunea Europeana.
Si eu am pus la cale un sondaj de opinie. Din el rezulta ca motanul vecinului, cu blana maroniu spre negru – cine stie ce soi de politica o fi reprezentand asta printre feline! – este cel mai tare la furat de prin bunurile comestibile ale oamenilor. Si cand colo animalul este bleg ca noaptea inspre zori. Asa ca m-am lamurit ce este cu sondajele acestea de opinie.
Cat priveste atentia acordata de PD-L brasovenilor, aceasta s-a vazut si recent, cand, la dorinta expresa a primarului Scripcaru, om de baza al partidului si sef al filialei locale, pe deasupra si mic tiran al orasului, s-a pus din nou piedica pornirii efective la lucrarile pentru consruirea aeroportului la Ghimbav, cel pentru trafic international.
In rest va fi acelasi dezmat portocaliu pe tot locul, in aer si pe pamant, cu afise si bannere proslavind partidul si candidatii sai.
Personal, voi incerca sa ies cat mai rar din casa pana pe 7 iunie, ca vreau sa evit imbolnavirea de icter.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.