Cancescu, pus la colt in Regiunea 7 Centru

Cancescu, pus la colt in Regiunea 7 Centru

0 173

Aristotel Cancescu a fost luat la rost de catre omologul sau din Mures. Edita Lokodi, presedintele Consiliului Judetean Mures, l-a acuzat pe liberal de indolenta si sfidare fata de partenerii din Regiunea 7 Centru. Cancescu refuza sa plateasca de ani buni contributia judetului pentru cele 13 autovehicule folosite la interventiile de urgenta, motiv pentru care celelalte 5 judete ale regiunii au fost obligate sa plateasca partea Brasovului. In replica, liberalul Cancescu a parasit sala.
Cele 6 judete din Regiunea Centru au castigat un proiect extrem de important pentru situatiile de urgenta din zona. Proiectul are finantare europeana, insa judetele trebuie sa plateasca, urmand ca banii sa le fie returnati. Pentru ca este judetul cel mai puternic economic, Brasovul a primit mai multe masini decat celelalte, plus una din cele doua vehicule care pot interveni in caz de accident chimic, insa nu si-a platit partea de contributie de aproximativ 3,3 milioane de lei, silindu-i pe partenerii din regiune sa acopere din buzunar contribuatia Brasovului la proiect. Presedintele Aristotel Cancescu acuza, la intalnirea recenta a sefilor de judete din Regiunea 7 Centru – faptul ca se afla in opozitie si ca nu a primit bani de la Guvern, insa Edita Emoke Lokodi, presedintele CJ Mures, i-a amintit ca nici alte judete nu au primit bani in plus si ca proiectul este mult mai vechi. Inca de pe cand liberalii erau la putere.
Lokodi acuza intreaga atitudine a lui Cancescu, care a parasit sala si a refuzat sa ii asculte pe ceilalti presedinti de consilii judetene.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.