Hoteluri potrivite in sezonul de iarna

Hoteluri potrivite in sezonul de iarna

0 241

Pentru cei interesati sa-si petreaca sarbatorile de iarna intr-un loc linistit cu aer curat, situat in apropiere, va facem cateva sugestii la indemana multora.
Prima varianta este Clubul de Golf „Lac de verde“ din Breaza, care le ofera celor mici un sejur plin de miscare pe terenurile de tenis. Ei pot practica pescuit sportiv, se pot da cu ATV-ul sau lupta in spatiul de paintball si pot organiza raliuri off road. O vacanta aici porneste de la 168 de lei/persoana/ noapte. Copiii pot lua lectii de golf la jumatate de pret
Pentru a va asigura ca veti avea parte si de un strat de zapada serios in aceasta perioada, va propunem localitatea Predeal, cu Hotelul Rozmarin de trei stele. In aceasta locatie, de Revelion, se organizeaza o gradinita in Sala Ronda, cu meniu festiv special pentru cei mici, proiectii de filme pe suport DVD si proiectie videoproiector. Parintii vor plati 480 de euro pentru pachet supliment de copil cazat in camera dubla si 360 de euro pentru un pachet in cazul in care micutul doarme in acelasi pat cu adultii. Inchirierea unui ATV costa 120 lei/o ora.
In complexul Casa Turistilor – doua stele, din Paltinis, turistii vor plati, de Revelion, 1.587 de lei, pentru cinci zile cazare, bonuri valorice si masa festiva. De Anul Nou se organizeaza un bal mascat, in cadrul caruia va fi premiat cel mai frumos costum. Oaspetii au acces la facilitatile hotelului: sala de fitness, jacuzzi, sauna, divertisment, discoteca si proiectie de film in serile zilelor 28, 29, 30.12.2008.
Complexul hotelier are sala de sport, cicloturism si ofera posibilitatea inchirierii echipamentelor de schi si mountain-bike.
Din Poiana Brasov, va sugeram o camera in Complexul Ruia care dispune de un loc de joaca pentru copii in gradina hotelului, unde juniorii sunt inconjurati de multe jucarii. Se pot inchiria ATVuri si biciclete. Daca stratul de zapada este suficient de mare, cei mici pot fi inscrisi la una dintre cele trei scoli de schi. Pretul unei vacante porneste de la 163 de lei/noapte cu mic dejun.
Loc de joaca pentru copii este si la Vila Daria, care se lauda cu faptul ca aici a locuit actrita Nicole Kidman in perioada august-septembrie 2002, in timp ce filma pentru productia „Cold Mountain“. Pretul unei camere duble porneste de la 70 de euro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.