Napolii are prima sansa

Napolii are prima sansa

0 223

Helmuth Duckadam presedintele clubului FC Steaua, a declarat, luni, ca gruparea „ros-albastra”, pregatita de Marius Lacatus, porneste cu sansa a doua in partida cu Napoli, contand pentru ultima etapa a Grupei K a Ligii Europa, dar a precizat ca echipa pregatita de Marius Lacatus merge sa-si joace sansa.
„E un meci normal in Liga Europa. Steaua a mai jucat in cupele europene si nu va fi o presiune mai mare ca in alte parti. Cred ca s-a facut prea mult tam-tam in acest sens. Noi mergem sa jucam, avem sansa noastra chiar daca plecam ca outsideri pentru ca avem multi jucatori care sunt accidentati sau suspendaþi, astfel ca prima sansa o are Napoli, dar noi mergem si ne jucam sansa”, a spus Duckadam.
Helmuth Duckadam a afirmat ca presiunea rezultatului este mai mare decat presiunea pe care o vor exercita fanii formatiei napoletane. „De aceea s-au facut fotbalisti, pentru asemenea jocuri cu echipe puternice. Presiunea rezultatului e mai mare decat presiunea spectatorilor”, a completat Duckadam.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.