Bataie de joc organizata

Bataie de joc organizata

0 254

Si platita din banii nostri, ca sa ne spalam picioarele, cu incaltari cu tot.
Daca de curatarea trotuarelor de gheata a avut grija, in mare parte, Natura, pentru ca atrimis multa caldura ieri, ce au facut angajatii Primariei in acest sens, condusi de niste capete patrate, ati vazut si dumneavoastra, stimati cititori, daca ati iesit dupa pranz prin oras. Si, probabil, ati avut si de suferit.
Pentru ca cei de la firmele de salubritate, tocmiti de Primarie, numai treaba normala nu au facut. Peste tot pe unde au intervenit – strazile principale, se intelege – nu au stiut decat sa sparga gheata, de pe trotuare si de pe la marginea acestora si sa o dea la o parte doar pe unde erau statii RAT sau treceri de pietoni.
Veti spune ca foarte bine au facut. Da, stiu si sunt de acord cu acest prim pas al activitatii.
Dar s-au limitat doar la aceasta actiune, fara sa tina cont de vremea calduta si de topirea rapida a primelor semne de iarna. Astfel, ei au uitat sau s-au facut ca uita sa faca si loc pentru scurgerea apei spre gurile de canal, ba, in unele locuri, chiar au astupat aceste orificii de scurgere. Si astfel apa s-a adunat, formand balti trecand pe alocuri de glezne.
In asemenea conditii nu numai ca orice masina nesimtita – majoritatea intra in aceasta categorie – te stropea din cap pana-n picioare, dar cand vroiai sa treci strada sau sa te sui in vreun mijloc de transport in comun, nu o puteai face decat trecand prin balta, pentru ca pe alaturi, in dreapta si stanga, se inaltau muntii de gheata si zapada. Este nevoie sa mai continui?
Si atuncea nu pot spune decat: Halal de asemenea actiune si de asemenea conducere care, in rest, are pretentii!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.