Superstitii si idei de cadouri de Craciun

Superstitii si idei de cadouri de Craciun

0 216

Nu este intotdeauna usor sa cumparati ceva frumos, util si deosebit pentru cei dragi cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Pentru a va scoate oarecum din impas, ne-am gandit sa va oferim cateva sugestii cu privire la lucrurile pe care le puteti face cadou ca venind din partea lui Mos Craciun.
Daca va hotarati sa cumparati parfumuri pe care sa le faceti cadou asigurati-va ca stiti ce ii place sau marca.
Cat despre cosmetice si produse de ingrijre, intdauna se poate face cadou un set de baie de exemplu, cu saruri, sampon si spumant foarte frumos mirositor, cu ulei sau lapte de corp in cele mai delicioase arome.
In ultimul timp s-a inventat un tip de cadou foarte interesant, si anume cosul de Craciun.
Adica un cos cu produse gen cozonac sau vin si decorat specific de Craciun. Este o idee de cadou foarte ingenioasa si cautata in firme datorita faptului ca se potriveste oricui.
Alte idei de cadouri de Craciun mai includ si posibilitatea unei perechi de ghetute foarte confortabile sau pufoase, o adevarata placere pentru zilele friguroase. Pe de alta parte, si o pereche de pantofi frumosi ar face deliciul unei tipe. Mai greu insa sa gasesti masura potrivita.
Cadouri ce aduc noroc:
paharul de cristal, salul, vioara, manusile, lampa ( veioza ), tabloul inramat, blana frumoasa, medalia gravata, cartea, bijuteriile din aur sau argint, parfumurile cu mirosuri dulci.
Cadouri ce nu aduc noroc:
cutite, calimara, valiza, creion, cuie, pila de unghii, centura, fular, umbrela, oglinda, batista, ace de cravata, ace de par, parfumuri cu mirosuri violente, perle negre, farfurii, papuci.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.