Jucatorii formatiei FC Brasov au intrat in vacanta dezamagiti

Jucatorii formatiei FC Brasov au intrat in vacanta dezamagiti

0 199

Jucatorii formatiei FC Brasov, au intrat in vacanta de iarna foarte nemultumiti de ceea ce au realizat in acest tur de campionat, dar sunt increzatori ca rezultatele gruparii pregatite de tehnicianul Daniel Isaila, vor fi mai bune in partea a doua a Ligii I.
„Din pacate, tinand cont de situatia din clasament nu putem fi multumiti. Sunt convins ca puteam mult mai mult in prima parte a sezonului. Suntem dezamagiti de locul pe care il ocupam, insa trebuie sa urcam in clasament, iar acest lucru depinde numai de noi in meciurile care urmeaza. Vom da totul pe teren pentru a iesi din aceasta situatie dificila”, a declarat Adrian Rusu fundasul echipei FC Brasov, pentru site-ul oficial al gruparii.
El priveste cu incredere semifinala din Cupa Romaniei pe care o va disputa in compania echipei Steaua. „In Cupa Romaniei suntem in grafic. Nu aveam preferinte intre Steaua si Dinamo, pentru ca ambele sunt echipe de top. Vom juca cu Steaua, va fi o dubla infernala, insa noi ne vom juca sansa si este important ca mansa retur va fi pe teren propriu”, a mai spus fundasul brasovean.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.