Ars de viu intr-un imobil din Scheii Brasovului

Ars de viu intr-un imobil din Scheii Brasovului

0 237

Un barbat de 70 de ani din Brasov a ars de viu in apartamentul sau de pe str. Spatar Luca Arbore din Scheii Brasovului, cand acesta a luat foc. Au fost scene socante, intalnite de obicei doar in filme, spun martorii, care l-au vazut pe om in flacari dupa ce iesise disperat pe balcon.
Barbatul locuia singur in apartament situat in cartierul Schei. La un moment dat, vecinii au vazut flacari si fum iesind din locuinta lui, iar in scurt timp l-au vazut si pe batran iesind pe balcon. Hainele ii erau cuprinse de flacari, arzand ca o torta.
Batranul cerea disperat ajutor, insa nimeni nu a putut ajunge la el. Apoi au sosit trei echipaje SMURD in zona, dar nu l-au mai putut salva. A murit in bratele medicilor care spun ca nu l-au mai putut resuscita pentru ca avea intreg corpul carbonizat.
Pompierii au reusit sa stinga focul, care a distrus intreaga locuinta, in care batranul locuia la etajul patru, ultimul. Ei spun ca inca nu se stie de la ce a pornit incendiul, urmand ca aceasta sa fie stabilit ulterior, dupa atentele cercetari care se impun. Se banuieste ca incendiul ar fi fost provocat de un scurt – circuit la televizorulo din incapere. Asta incearca acum sa stabileasca si politistii, care au inceput o ancheta.
Barbatul era presedintele de onoare al Asociatiei culturale „Junii Brasovului”, cunoscutul om de cultura Petru Istrate, cel care in 1968 a reluat obiceiul Junilor, interzis o vreme.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.