Programul: O saptamana la Mare

Programul: O saptamana la Mare

0 282

Federatia Patronatelor din Turism lanseaza programul „O saptamana la Mare”. „In contextul actualei crize economice, pe fondul unei slabe promovari a destinatiilor turistice romanesti, in special a Litoralului romanesc, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc considera ca tot mai multi romani sunt iselati sa-si petreaca vacantele in strainatate, amagiti de o promovare agresiva cu oferte scumpe si uneori inselatoare. De aceea, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a hotarat lansarea unei noi editii a Programului <> in perioada 4 mai- 15 iunie 2009, in conditii deosebit de atractive astfel ca romani sa fie incurajati sa-si petreaca vacantele in Romania”, a declarat Dragos Radulescu, secretar general al FPTR.
Tarifele practicate pentru 6 nopti cazare, care includ taxa pe valoarea adaugata si comisionul de 10 la suta cedat agentiilor de turism sunt de 159 lei la un hotel de o stea, fara mic dejun, de 189 lei/sejur la un hotel de doua stele, fara mic dejun.
Tariful pentru un hotel de trei stele, cu mic dejun, este de 249 lei pe sejur de persoana si de 339 lei pe sejur de persoana, la un hotel de patru stele, cu mic dejun.
Conform FPTR, locurile de cazare incluse in acest program sunt foarte solicitate si se adreseaza tuturor categoriilor de turisti romani, iar vanzarea se va face pe principiul ”primul venit, primul servit”.
Pana acum, in acest program s-au inscris 26 structuri hoteliere de pe Litoral care au pus la dispozitie peste 3.000 de locuri pe serie.
Biletele pentru hotelurile inscrise in Program vor fi puse in vanzare in cel mai scurt timp, prin intermediul agentiilor de turism din intreaga tara. Detaliile privind hotelurile si agentiile incluse in acest program pot fi gasite pe site-ul www.fptr.org

Sursa: AGERPRES

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.