Cerbul de Aur 2009

Cerbul de Aur 2009

0 207

Intr-o prima sedinta care s-a tinut vineri, cei ce conduc Primaria Brasov s-au intalnit cu reprezentanti ai Televiziunii Romane in vederea organizarii si desfasurarii, in aceasta toamna, a Festivalului „Cerbul de Aur” la Brasov. Televiziunea Romana doreste desfasurarea festivalului in perioada 2 – 5 septembrie, ceea ce a si comunicat conducerii Primariei. Initial, TVR stabilise data desfasurarii pentru sfarsitul lui august.
Purtatorul de cuvant al Primariei, Sorin Toarcea, a declarat: A fost o prima intalnire, in care s-au discutat mai ales probleme generale, de principiu, urmand ca in perioada urmatoare sa aiba loc sedinte in care fiecarei dintre partile implicate in organizarea Festivalului sa-i fie stabilite sarcinile si termenele de indeplinire. Cei de la TVR nu ne-au solicitat lucruri deosebite fata de anii precedenti, si de aceasta data cel mai important aspect a fost legat de punerea la dispozitie, gratuit, a Pietii Sfatului”.
La editia de anul trecut a festivalului, Primaria Brasov a contribuit, la organizarea editiei, cu 300.000 lei, adaugandu-se pe langa acesti bani si o serie de scutiri de taxe pentru organizatori.
Sa speram ca anul acesta Festivalul „Cerbul de Aur” se va desfasura in raport invers cu mersul tarii, adica mai bine ca anul trecut. Sa speram ca nu vor mai exista frecusurile dintre TVR si Primarie, cauzate uneori motivat, alte ori parca „de-al naibii”, de ambele parti. Si sa speram ca nivelul celor ce vor urca pe scena, concurenti si invitati, se va situa mult mai sus decat am trait sa vedem si sa auzim la ultimele doua – trei editii.
In rest, cred ca fiecare brasovean doreste numai succes editiei din acest an a Festivalului „Cerbul de Aur”.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.