Raluca Turcan despre praful sub presul PD-L

Raluca Turcan despre praful sub presul PD-L

0 219

Vicepresedintele PDL, deputatul de Sibiu Raluca Turcan a afirmat joi, intr-un comentariu postat pe blogul personal, ca pozitiile radicale fac mai mult rau decat bine ideii de reforma in PDL, iar partidul are nevoie de un obiectiv la care sa contribuie toti membrii, dar nu intr-o maniera „ipocrita”.
Aceasta considera ca un proiect de reforma util PDL trebuie sa raspunda conditiei esentiale de a convinge membrii partidului. „Oamenii care muncesc pentru PDL – sefii de organizatii, primarii, consilierii, tinerii care muncesc in campanie – trebuie convinsi sa sustina un proiect de reforma in PDL!”, a aratat vicepresedintele PDL.
De asemenea, Raluca Turcan subliniaza ca reforma nu se face cu pistolul la tampla, iar un proiect de perspectiva pentru PDL trebuie sa impuna realism si minim consens. „PDL are nevoie de un proiect politic de perspectiva pentru dupa 2012, care sa recastige increderea oamenilor in corectitudinea noastra, sa fructifice reformele economice curajoase din 2010 si sa deschida un drum dupa 2012”, mentioneaza Raluca Turcan.
Vicepresedintele PDL crede ca toti pedelistii ar trebui sa contribuie la proiectul politic al partidului, dar „nu intr-o maniera ipocrita ‘de ascuns praful sub pres’ sau ‘pus batista pe tambal’, ci cu dorinta de a gasi pentru partid o solutie realista dupa 2012.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.