O femeie din Brasov a reclamat Banca la Protectia Consumatorului

O femeie din Brasov a reclamat Banca la Protectia Consumatorului

0 269

In aceasta perioada de rastriste a economiei mondiale, se pare ca tot mai multe banci sunt date in judecata pentru felul perfid in care isi atrag clientii pentru incheierea unor contracte impovaratoare pentru niste credite cu dobanzi „fantoma”.
Se pare ca oamenii s-au desteptat, chiar si in al noualea ceas, si isi reclama acum drepturile pe unde pot si ei, adica la Protectia Consumatorului.
O femeie din Brasov a reclamat ca rata la creditul auto i-a fost majorata de la o luna la alta cu 46 de euro.
Peste patru milioane de romani au credite. Odata cu majorarea comisioanelor sau a dobanzilor, reclamatiile au inceput sa curga la Oficiile pentru Protectia Consumatorilor.
Numarul plangerilor celor care si-au facut credite la banci a crescut in ultima saptamana chiar si de 20 de ori.
Tot mai multi oameni nemultumiti de serviciile bancare au depus reclamatii in ultima saptamana la Oficiile Judetene pentru Protectia Consumatorilor. Oamenii se plang ca nu au cu ce achita creditele, iar unii vor sa dea bancile in judecata. Numai in ultima saptamana, 15 reclamatii privind instrumentarea creditelor acordate de banci au fost depuse la OJPC Brasov.
Unul dintre clientii nemultumiti este Cornelia Parvu, o femeie care a imprumutat bani pentru a-si cumpara o masina, dupa cum informeaza ziarul Adevarul. Femeia a fost adusa la disperare cand a aflat cat are de platit dupa majorarea ratei de la o luna la alta de catre banca. « M-am trezit ca mi-a crescut foarte mult rata, cu peste 30%. Acum platesc cu 46 de euro in plus fata de luna precedenta, nu-mi permit asa ceva!”, a spus Cornelia Parvu.
In principal, oamenii se plang de cresterea nejustificata a dobanzilor, dar si de faptul ca banca nu le-a pus la dispozitie o copie a contractului de credit, desi trimite acasa desfasuratorul pentru rate.
Aceste reclamatii s-au inmultit in ultima perioada, in toata tara, oamenii fiind nedumeriti si ingroziti de felul in care dobanzile creditelor lor explodeaza peste noapte.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.