Casa de schimb pradata de un angajat

Casa de schimb pradata de un angajat

0 213

O noua casa de schimb a fost jefuita la Brasov! Un tanar de 22 de ani a furat aproape doua miliarde de lei vechi din obiectivul situat in centrul orasului. Hotul cunostea foarte bine locatia, pentru ca era angajat al casei de schimb de aproape doi ani. In doar cateva ore, faptasul a arestat pentru furt calificat iar banii au fost recuperati in intregime.
Spargerea a avut loc duminica seara, in jurul orei 23. Cand a venit la serviciu luni dimineata, casiera a observat ca din seif disparusera toti banii: 190.000 de lei, in valuta si moneda nationala.
Dupa cateva ore de cercetari, politistii l-au gasit pe faptas: Alexandru Prunaru, de 22 de ani, din Brasov. Tanarul cunoastea casa de schimb ca pe propriul buzunar; a indesat banii furati intr-o punga de plastic si i-a dost acasa, intr-o saltea.
Se pare ca tanarul avea o situatie materiala precara si multe datorii. Cu banii furati intentiona sa isi repare masina si sa isi achite datoriile. Fapta sa ii v aduce adus acum o sedere prelungita dupa gratii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.