Gelu Strajeru ii face concurenta lui Costica Gogosica

Gelu Strajeru ii face concurenta lui Costica Gogosica

0 266

Cand auzi de Gelu Strajeru, te gandesti la un cavaler care apara vreun hotar aflat in calea navalitorilor. Cand colo, ce credeti ca este Gelu Strajeru? Va spun, ca nu veti ghici: este o prajitura electorala, inventia dulce a candidatului liberal Gheorghe Ciubotaru, vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), care aspira sa fie senator de Botosani.
Gelu Strajeru, este urmarea in blat, crema si poza a lui Gelu, prajiturica lansata la alegerile locale din anul 2000, cand Ciubotaru a incercat sa ocupe fotoliul de primar. Ce dulce!
”Este o forma de a starni si zambetul oamenilor. Eu nu vreau sa starnesc zambete ca parlamentar, asa cum o fac altii, ci doar prin astfel de metode”, a afirmat Gheorghe Ciubotaru, care sustine ca numele noii prajituri include si intentia sa de a fi ”scut in fata abuzurilor” autoritatilor.
Nu stim cat de eficient este scutul, dar pentru unul dintre candidatii brasoveni este reala amenintarea. La concurenta in prajituri ma refer. Desi patron de cofetarie, omul nostru nu s-a gandit sa-si lege numele de dulciurile casei. Si ce bine ar suna Costica Gogosica, o gogosica infuriata cu toping de trandafiri si pudrata cu promisiuni electorale! Ce ziceti dle deputat de la Iasi? Va lasati mai prejos decat cel din Botosani!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.