Immoeast a intrat pe piata economica brasoveana

Immoeast a intrat pe piata economica brasoveana

0 218

European Future Group (EFG) aflat in plin proces de restructurare a portofoliului, anunta la inceputul anului, inchetarea proiectelor din zona.
Zilele acestea Immoeast a preluat proiectele EFG din Brasov, in valoare de 240 mil. euro.
Immoeast a fost fondat in 1999, ca subsidiara a firmei Immofinanz pentru a manageria activitatile in continua crestere din Estul Europei. Una dintre caracteristicile definitorii ale firmei il reprezinta portofoliul extrem de diversificat implementat in Europa centrala, de est si de sud-est. Immoeast detine in prezent mai multe investitii directe in Romania, Republica Ceha, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Ucraina, Bosnia, Croatia, Serbia si Slovenia.
European Future Group este o companie care se ocupa cu afaceri imobiliare, structurata pe capitalizarea oportunitatilor pe care le selecteaza in tarile din Europa Centrala si de Est. Accederea in Uniunea Europeana si alti factori macro-economici continua sa determine crestere economica in aceasta regiune.
Acest grup este format din companii specializate in fiecare piata si combina cele mai bune practici de afaceri internationale cu specificul local al fiecarei piete pe care o alege.
Pietele lor de desfacere sunt: Romania, Ucraina, Turcia si Bulgaria.
Cel mai mare dintre proiectele cumparate de Immoeast este cel de pe terenul de 6,1 hectare al fabricii de unelte si scule IUS din Brasov, unde este planificata dezvoltarea unui proiect mixt cu o suprafata de 150.000 de metri patrati, format din mall, hotel, centru de afaceri si locuinte, in urma unei investitii anuntate de 240 de milioane de euro.
Cel de-al doilea proiect din Brasov prevede constructia unui parc de retail cu o suprafata de 60.000 de metri patrati in care au fost semnate contracte de inchiriere cu lanturile Carrefour si Praktiker.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.