Studentii brasoveni doneaza sange

Studentii brasoveni doneaza sange

0 170

Un grup de studenti francezi s-au apucat sa puna in practica un proiect umanitar: este vorba de o campanie la nivel mondial de donare de sange. Pentru a atrage cat mai multi participanti si pentru a-i convinge sa salveze o viata prin cativa mililitri din sangele lor, acestia au hotarat sa realizeze totul sub forma unei competitii. Premiul este intitulat sugestiv „Blood Trophy”, adica „Trofeul Sangelui”.
Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei desfasoara in colaborare cu Institut des Techniques d’Ingénieur de l’Industrie de Haute Normandie, EVREUX, Franta, Centrul de Transfuzie din Brasov si Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, filiala Brasov, realizeaza acest proiect in colaborare.
Proiectul intitulat « Blood-trophy » se deruleaza in municipiul Brasov, in perioada 29 aprilie – 4 martie 2009.
Obiectivele proiectului sunt :
1. Sensibilizarea tinerilor universitari din Brasov fata de donarea de sange, prin informarea asupra necesitatii si asupra importantei acestui gest umanitar.
2. Timp trei zile, impreuna cu: Centrul de Transfuzie din Brasov si Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, filiala Brasov, vom organiza o campanie de recoltare de sange promovata prin intermediul unor colocvii tematice cu participarea studentilor brasoveni.
” Pentru atingerea acestor obiective solicitam sprijinul vostru, al studentilor, pentru promovarea acestui proiect si pentru implicare in calitate de voluntari si/sau donatori.
Mentionam ca intreaga campanie se deruleaza din fondurile proprii ale partenerilor francezi, prin care acestia isi asigura transportul, diurna, materialele promotionale si organizarea colocviilor. ”
Mai multe informatii despre proiect puteti obtine accesand site-ul proiectului: http://blood-trophy.tk/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.