Al Gore o noua carte despre incalzirea globala

Al Gore o noua carte despre incalzirea globala

0 211

Castigatorul Premiului Nobel pentru Pace si fostul vicepresedinte american Al Gore va lansa la inceputul lunii noiembrie o noua carte despre incalzirea globala, dupa bestseller-ul An Inconvenient Truth, relateaza Reuters.
Cartea se va numi „Our Choice” (Alegerea noastra) si va descrie solutiile pentru combaterea incalzirii globale, a precizat fostul politician american, intr-un comunicat de presa.
„An Inconvenient Truth a facut constiente milioane de persoane in privinta crizei climatice care ameninta viitorul civilizatiei umane si care trebuie neaparat solutionata – fapt deloc imposibil. Acum, in conditiile in care nevoia unor actiuni urgente in acest sens este mai clara decat oricand, odata cu descoperirile alarmante din ultimii trei ani, este momentul pentru un plan global comprehensiv care sa solutioneze criza climatica. Our Choice va oferi raspunsurile necesare”, a precizat Al Gore.
Fostul vicepresedinte american a primit in anul 2007 Premiul Nobel pentru Pace, drept recunoastere a eforturilor sale de atragere a atentiei asupra schimbarilor climatice. In acelasi an, acesta a castigat si un premiu Oscar pentru un documentar bazat pe cartea sa, An Inconvenient Truth.
Al Gore a mentionat ca banii obtinuti in urma vanzarii noii sale lucrari vor fi donati organizatiei Alianta pentru Protectia Climatului

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.