Manevre basesciene

Manevre basesciene

0 205

„Nu ma bag, nu stiu, eu i-am spus” asa si pe dincolo, etc., etc. Acesta este rezumatul afirmatiilor presedintelui Traian Basescu la aparitia fiicei sale mai mici, Elena Basescu, pe scena politica a tarii, mai ales dupa gafele lingvistice, dar si politice, ale manzoaicei, aruncata pe piata doar o pride cheag intr-o stradanie tipic ceausista si tipica tiranilor si dictatorilor.
Acuma, ultima facatura a bravului tatic este sa-si impinga fatuca in Parlamentul European, dar nu oricum, ci ca independenta, facatura anuntata de insusi scumpul odor cu scumpa gurita, ca o idee venita din scumpul capsor propriu.
Iar parte din partid, probabil acei trogloditi care ii sunt, din varii motive, mai tare indatorati lui Basescu, au declarat – si s-au si apucat sa o faca – tot sprijinul pentru ca aceasta iepsoara de Dobrogea sa vada Belgia, din limuzina, pe banii romanilor .
Este drept ca in PD-L mai exista voci care cer ca partidul sa isi vaada de propriii candidati, dar si aici ma paste banuiala ca au fost pusi de Basescu sa behaie a opozitie interna, ca semn de mare democratie intr-un partid condus din umbra cu mana de fier.
Chiar si deputatul Silviu Prigoana, cel care de multe ori spune lucrurilor deranjante pe nume, si-a declarat pe fata sprijinul pentru Elena Basescu, chemandu-si fiul, pe Honorius Prigoana, din America – acolo se afla ca sa-si mai scuture praful pacatelor comise in Romania – pentru a o sprijini pe Elena Basescu. Si nu ma pot gandi decat la doua variante in cazul acesta: Silviu Prigoana ori are ceva buboaie negre, tip DNA, pe muschii afacerilor, ori plapuma matrimoniala trebuie sa potoleasca doi tineri zurbagii de bani gata, pe care parintii nu-i mai pot struni.
Nici familia Hrebenciuc nu se lasa ocolita de eveniment si prin reprezentantul noii generatii, Andrei, isi ofera sprijinul gratuit (!!) pentru tanara candidata.

Se intelege ca Organizatia de Tineret a PD-L o sprijina pe fosta si viitoarea sefa.
Se intelege sprijinul Elenei Udrea, prietena mai mare a familiei, care i-a pus la dispozitie tinerei candidate independente sediul de campanie folosit la alegerile din noiembrie trecut.
Si se intelege ca armata pionilor pedelisti va impanzi locurile publice ale tarii cu materiale de campanie in favoarea ambelor tabere, prea apropiate ca sa se mai deosebeasca intre ele.

Oficial, PD-L s-a delimitat de candidatura Elenei Basescu. Dar care mincinos sau raufacator isi declara deschis si oficial intentiile?
Deie Domnul ca, prin aceste facaturi, Basescu si sleahta sa sa inceapa drumul spre locul care li se cuvine!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.