Cancescu& comp. au uzurpat un premiu la Berlin

Cancescu& comp. au uzurpat un premiu la Berlin

0 203

In urma cu saptamana, seful judetului anunta triumfator ca a luat un premiu. Audienta s-a bucurat, fara sa banuiasca faptul ca dl. Cancescu chiar il luase, fara sa i-l fi dat cineva. Autoritatile judetene brasovene s-au intors de la Berlin cu un trofeu care nu le apartine! Brasovul a participat, in perioada 10-15 martie, la Targul de turism de la Berlin. La intoarcerea din capitala Germaniei, seful judetului, Aristotel Cancescu, sustinea ca standul Brasovului a luat locul 2 si arata presei un trofeu impresionant.
Situatie onorabila, daca subordonatii lui Cancescu n-ar fi uzurpat trofeul, ce revine de fapt Romaniei, asa cum declara reprezentantii Ministerului Turismului. Care au somat deja Consiliul Judetean Brasov sa trimita trofeul la Bucuresti.
In urma cu o saptamana, in cadrul unei conferinte de presa organizata de Consiliul Judetean, presedintele Aristotel Cancescu, alaturi de oficialitati implicate in dezvoltarea turismului si cea durabila a judetului, sustineau ca, Brasovul a primit premiul II pentru cel mai frumos stand la Targul de Turism de la Berlin. Cancescu&comp. acuzau atunci Ministerul Turismului ca i-a impiedicat sa promoveze la Berlin brandul Dracula, situatie care le-ar fi adus, poate, premiul cel mare.
In timp ce presedintele Consiliului Judetean se lauda cu trofeul primit de Brasov, reprezentantii Departamentului de Comunicare din cadrul Ministerului Turismului redactau deja adresa catre CJ, prin care cereau trofeul inapoi. Prin vocea brasoveanului Sorin Munteanu, secretar de Stat in Ministerul Turismului – oficialitatile ministeriale aminteau CJ Brasov ca judetul nostru a avut unul din cele 34 de standuri ale Romaniei, fiecare din ele nefiind decat o parte din standul national. Acesta ar fi fost premiat cu locul secund, iar nu standul Brasovului Din motive pe care reprezentantii Ministerului nu si le explica, trofeul a intrat in posesia brasovenilor expozanti la Targ, care l-au si prezentat cu mandrie locala ca fiind repurtat de judetul nostru.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.