Problemele cronice de sanatate mintala intr-o expozitie de fotografie la Brasov

Problemele cronice de sanatate mintala intr-o expozitie de fotografie la Brasov

0 230

Vineri, 17 octombrie 2008, ora 13, va avea loc vernisajul expozitiei de fotografie intitulata “DINCOLO DE APARENTE…”.
Acest eveniment este realizat exclusiv de beneficiarii serviciilor SCUT. Evenimentul este initiat si organizat de Centrul de Zi Scut Brasov si face parte dintr-un lant de actiuni de promovare a sanatatii mintale in plan local si de sustinere a adultilor cu probleme cronice de sanatate mintala.
Expozitia poarta mesajul beneficiarilor SCUT si ne indeamna sa reflectam asupra unor aspecte sociale ce fac trimitere la conditia lor umana si se doreste a fi un exercitiu de atitudine!
Vernisajul va avea loc la sediul centrului de zi SCUT (str. Tebea, nr. 16) iar expozitia poate fi vizitata in perioada:
• 15-17 octombrie la sediul SCUT
• 20-24 octombrie la sediul Bibliotecii Judetene George Baritiu
• 27octombrie-3 noiembrie in incinta Centrului Cultural Reduta. Centrul de Zi SCUT vine in intampinarea nevoilor adultilor cu probleme cronice de sanatate mintala (care nu necesita spitalizare) oferind suport si asistenta specializata in vederea egalizarii sanselor de participare la viata comunitara.
Misiunea proiectului este de a sprijini persoanele cu dizabilitati psihice pentru a iesi din cadrul social stigmatizant, parcurgand impreuna drumul de la ignoranta, marginalizare si etichetare la acceptare si integrare.
Proiectul urmareste sustinerea recuperarii si reabilitarii psiho-sociale a adultilor cu probleme cronice de sanatate mintala prin facilitarea adaptarii sociale (in contextul participarii si functionarii active in familie si comunitate).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.