Cazuta pe terasamentul caii ferate

Cazuta pe terasamentul caii ferate

0 258

Sambata, in jurul orelor 11, deci ziua in amiaza mare, o femeie a cazut la Predeal pe terasamentul caii ferate accidentandu-se grav.
Accidentul s-a petrecut pe strada Manastirii datorita unui smecheras de Bucuresti care nu s-a adaptat conditiilor de circulatie pe un carosabil acoperit de zapada, pe deasupra si in panta.
Datorita vitezei, masina condusa de individul in varsta de 33 de ani a derapat si a acrosat femeia care se deplasa pe marginea drumului. Adela M., in varsta de 69 de ani, a fost impinsa, din impact, peste parapetul de protectie, ajungand pe terasamentul caii ferate.
Un echipaj al Serviciului de Ambulanta a transportat accidentata, de urgenta, la spital.
Politia cerceteaza „cantitatea” de vina a soferului imprudent, urmand a lua masurile de rigoare si in functie de starea sanatatii femeii accidentate, asta si pentru a se stabili daca, in urmatoarele luni, va fi pieton pe strazi citadine sau se va plimba pe alei de penitenciar.
Iata inca un incident provocat de graba si neglijenta fata de conditiile meteo si ale carosabilului, incident soldat cu urmari neplacute.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.