WC-uri ecologice in Medias

WC-uri ecologice in Medias

0 284

Primaria Medias a montat, saptamana aceasta, noua WC-uri ecologice, in zonele mai aglomerate din oras.
Serviciul Public de Ecologizare, din Primarie, va monta WC-uri in parcul Vitrometan, in piata regele Ferdinand, in parcul Andrei Saguna si in piata George Enescu.
Alte cinci WC-uri publice, ecologice, vor fi montate in cinci parcari, la Hotel Central, in parcarea Constantin Brancoveanu, in parcarea Izvor, de pe soseaua Sibiului, pe strada Brateiului, si pe strada I. G. Duca.
„Aceasta actiune a municipalitatii are drept scop asigurarea unor conditii moderne de igiena pentru comunitate, toaletele incadrandu-se in normele europene pentru acest gen de produse. Pe aceasta cale, reprezentantii administratiei publice locale fac apel catre medieseni la pastrarea acestor bunuri publice.”, arata Primaria Medias, intr-un comunicat.
WC-urile ecologice pot fi de doua feluri: fie vidanjabile, adica dispunand de un rezervor sufficient de mare, de peste 200 de litri, ce poate fi evacuate, fie recordabile. Primele sunt destinate zonelor care nu dispun de o sursa de apa curenta, iar cele din urma sunt amplasate doar in zonele cu posibilitati de racordare, adica cele care dispun de o sursa de apa si canalizare.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.