Deschiderea stagiunii 2008 – 2009 a Recitalului de la ora 5

Deschiderea stagiunii 2008 – 2009 a Recitalului de la ora 5

0 278

Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov si Opera Brasov, anunta, pentru miercuri, 1 octombrie 2008, ora 1700, spectacolul de dechidere a Stagiunii 2008 – 2009, a programului muzical „Recitalul de la ora cinci”.
Iubitorii de cantec si de frumos artistic se vor reintalni cu solisti vocali si instrumentisti, cu actorii preferati, maestri de renume national si international ai Operei Brasov, intr-un cadru neconventional, in ambianta primitoare a panteonului cultural care este Muzeul „Casa Muresenilor” Brasov.
Arii si duete celebre din opere si operete, lieduri, cantece si lucrari din repertoriul instrumental romanesc si universal, vor forma centrul de atractie al recitalurilor.
La primul recital participa soprana Maria Petcu, pianista Raluca Gheorghiu si actrita Nora Vlad. Vor fi interpretate lucrari semnate de compozitorii: Ernesto de Curtis, Antonin Dvorak, George Gershwin, Edvard Grieg, Frederick Loewe, Wolfgang Amadeus Mozart si Johann Strauss-fiul.
Evenimentul va avea loc la sediul muzeului, intrarea facandu-se pe baza de invitatii, in functie de numarul locurilor existente (maxim 50 persoane).
Sponsorul permanent este: Bistro de l`Arte.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.