Un nou call center Romtelecom la Brasov

Un nou call center Romtelecom la Brasov

0 310

Call Center-ul este situat in Brasov si poate fi apelat la numarul 0800 800 901 (apel gratuit in reteaua Romtelecom). Call Center-ul are rolul de a promova serviciile companiei, de a le oferi clientilor suportul necesar pentru a alege cele mai potrivite solutii de comunicatii, precum si de a ii ajuta sa achizitioneze servicii aditionale printr-un simplu apel.
“Este pentru prima data cand Romtelecom actioneaza proactiv pentru a raspunde nevoilor clientilor sai si merge direct catre acestia cu ofertele sale, in loc sa astepte ca ei sa vina catre companie. Agentii nostri vor monitoriza de asemenea si procesul de instalare a serviciilor si vor anunta clientii asupra stadiului cererilor lor. Rezultatele pe care le-am inregistrat pana acum ne arata ca ne indreptam in directia buna,” a spus Yorgos Ioannidis, director general al Romtelecom.
Investitia se ridica la un milion de euro, iar call center-ul este deja operational din luna august.
Segmentul pe care il adreseaza call center-ul din Brasov este estimat la peste 250.000 de companii active.
Potrivit lui George Makovski, director executiv comercial pentru segmentul business, s-a imbunatatit si sistemul de customer, prin reducerea timpului de raspuns in call centerele dedicate clientilor companii la aproximativ 20 de secunde.
In 2008, operatorul a lansat pentru clientii companii peste 20 de oferte. Call centerul are in prezent 46 de angajati.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.