Sinucidere din dragoste la Brasov

Sinucidere din dragoste la Brasov

0 481

La inceput de an, ziarele locale, dar si cele nationale, vuiesc o stire nu tocmai placuta cu privire la un eveniment ce a avut loc in orasul nostru: sinucidere din dragoste la Brasov.
Ciucasel Vincentiu, un tanar de 25 de ani din localitatea covasneana Araci, si-a pus capat zilelor intr-un hotel Brasov – „Dreher”, la iesirea spre Codlea – in care se cazase duminica dupa-amiaza, dupa cum informeaza Mediafax.
Cadavrul sau a fost gasit, luni la amiaza, de una dintre cameristele stabilimentului, politistii criminalisti sositi rapid la fata locului constatand ca tanarul isi taiase venele de la ambele brate, cu un pahar spart.
„Din primele date ale anchetei rezulta ca victima s-a sinucis din cauza unor probleme sentimentale cu iubita sa, care se pare ca hotarase sa-l paraseasca”, a declarat comisarul-sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.
Turistul a fost gasit, luni, in jurul orei 13.00, de o camerista a motelului. Femeia venise sa faca ordine in camera si l-a gasit pe tanar pe jos, cu mai multe taieturi pe antebrate.
Camerista a anuntat imediat Politia si Ambulanta, insa medicii nu au putut sa-l salveze.
„Cadavrul a fost transportat la Serviciul medicina legala, pentru necropsie, iar cercetarile continua pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a produs evenimentul”, a declarat, luni, comisar-sef Liviu Naghi, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.