Timpii de Antena. Cu i din i

Timpii de Antena. Cu i din i

0 365

Desi specimenele matahaloase PSD si PNL se afla de (prea) multa vreme in perioada de imperechere, fara sa iasa nimic din rutul asta prelungit si steril, a fost de-ajuns ca un parttidulet cum e PC-ul sa-si intinda timid Antenele ca sa starneasca o reactie. La drept vorbind, n-a fost chiar un gest de timiditate: patronul Voiculescu incearca de foarte multa vreme sa se faca remarcat de catre unul din cei doi actori. Iar cand n-o face el explicit, prin declaratii de presa plicticoase si stereotipe, se ocupa angajatii la postul din dotare, cu ceva mai multa pricepere, dar si foarte multa isterie. In sfarsit, tambalaul lidibinos al PC a gasit ecou la liberali, intr-o paza la sedintele de cucerire feciorelnica si harjoana gen „si ea nu vrea/ba nu se lasa” pe care le comit regulat cu pesedistii. Conservatorii si liberalii si-au facut, carevasazica, lipeala, alimentand cosmarurile lui Victor Ponta ca va rata postul de premier in guvernarea care ii va da jos pe portocalii. Tot astia din urma au facut si primele augurii noii aliante, pe care o trateaza drept cardasie intre indivizi submediocri si neterminati uman, epitete vehiculate de catre scribii din solda. In acelasi context al ofticii ca liberalii, curtati – desi mult mai discret si oarecum impotriva vointei – si de catre democrat-liberali, si-au atarnat principiile in scheletul metalic al antenelor lui Voiculescu, se inscrie si aluzia transparenta a sefului statului la presupusul nume de cod al colaboratorului Antonescu. „Asta….aaaa…..Porumbacu” l-a numit Traian Basescu pe Crin Antonescu, resuscitand scenariul colaborationismului cu Securitatea al presedintelui liberal, scurs in presa in urma cu circa un an, pe care liderul liberal in dezminte ritos. Nu conteaza, momentul este prielnic pentru ca pedelistii sa-si verse fierea pentru alianta ratata cu liberalii, la care cica lucrau. Atat de discret insa incat de-afara se vedeau doar improscari groase cu reprosuri, atacuri imunde si flegme vartoase aruncate dintr-o parte intr-alta.
Nici nu-i de mirare ca intre dusmani declarati relatia merge asa, daca pana si concubinajul dintre PNL si PSD era subminat constant de suspiciuni de adulter politic si dubii reciproce de impotenta, ce rabufnesc public la rastimpuri. Antena lui Voiculescu va bruia insa de-acum mesajele de antipatie si scoatere de ochi si va filtra doar transmisiile de energie pozitiva de la unul la celalalt.
E vital sa faca asta. Mai ales daca vor ca in martie, asa cum se vorbeste nu doar subteran, sa-i basculeze pe pedelisti din Palate. Altminteri, vor continua sa faca tusa si sa le contorizeze doct greselile de guvernare. Ceea ce este infim pentru niste forte politice care pretind ca detin solutiile pentru scoaterea tarii din rahat, numai sa-i ajute cineva sa se instaleze in fotoliile Cabinetului Boc. Daca vor avea de acum privilegiul sa imparta viata politica a Romaniei in timpi de Antena, trebuie macar sa se fereasca sa devina ei insisi timpii de Antena. Cu i din i.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.