Flori si armonie la Okian in Brasov

Flori si armonie la Okian in Brasov

0 238

Libraria Okian va invita astazi, 12 august, de la orele 17.00, la vernisajul expozitiei de pictura „Flori si Armonie” semnata de artista Silvia Maria Grigore. Expozitia va putea fi vizitata in perioada 13-30 august 2008.
Venerabila artista plastica Silvia Maria Grigore, aflata in preajma varstei de 90 de ani, a propus privitorilor o expozitie de o remarcabila vitalitate, o explozie de tonuri luminoase, semnificand nu numai triumful formelor armonioase, dar si valoarea de catharsis a artei, puterea ei de a transcende si de a prelungi vibratiile fiintei.
Artista insasi declara despre tablourile ei: “De obicei, pictorii evita florile. Eu am simtit nevoia organica de a ma apropia de ele. Le vad mereu sensibilitatea si ineditul. Din fericire, rezultatul muncii mele, tablourile cu flori, sunt bine apreciate. La aceasta ora florile mele sunt raspandite in toata lumea: in America, in China, in Japonia. Pana si in Africa au ajuns tablourile mele. Pictand flori, le simt foarte apropiate de sufletul meu, fac parte din mine.”
Cu ocazia acestui vernisaj va fi lansata si cartea fiicei sale, Rodica GRIGORE, carte intitulata „Siraguri de cuvinte ! dedicate mamei mele”, din care se vor recita poezii.
La eveniment participa sculptorul Nicolae Daicu – presedintele UAP Filiala Brasov, scriitorul si jurnalistul Ioan Popa, precum si trio-ul vocal ANATOLY. Intrarea este libera.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.