Sibiul este maturat mecanic

Sibiul este maturat mecanic

0 240

Luna aceasta este o luna deosebit de activa pentru firma careia municipalitatea i-a concesionat seriviciul de curatenie, avand in vedere ca mai multe strazi au fost reabilitate si redate traficului.
In programul de maturat mecanic luna acesta este una de varf, angajatii firmei Schuster & Co Ecologic lucrand pe doua schimburi pentru a putea cuprinde toate strazile incluse in program.
Schimbul de dimineata are de parcurs 135 de strazi, pe care trebuie sa le mature cel putin odata pe saptamana, iar schimbul de seara are 89 de strazi care la fel, trebuie parcurse macar o data pe saptamana. In total, peste 120 de mii de metri liniari sunt maturati numai de acestia.
Programul de maturat manual este dus la indeplinire tot pe doua schimburi. Lucratorilor de dimineata le revin in sarcina 75 de strazi, iar celor din schimbul de noapte 118 strazi. Insumat, peste 71 de mii de metri liniari trebuie parcursi cel putin odata pe durata unei saptamani. (Unele strazi sunt maturate partial mecanic, partial manual de aceea numarul acestora nu poate fi adunat).
In afara de strazi, municipalitatea are in atentie si zonele verzi si parcarile pe care le are in administrare, doar suprafata zonelor verzi prevazute pentru a fi curatate ridicandu-se la peste 100 de mii de metri patrati. Muncitorii firmei specializate curata aceste zone macar odata pe saptamana, unele chiar de patru ori sau chiar zilnic.
Municipalitatea face un apel la sibieni pe aceasta cale sa parcheze pe cat posibil autoturismele in curte pentru a permite masinilor ce realizeaza maturatul mecanic sa curete corespunzator toate zonele incluse in program.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.