Nokia Cluj cauta specialisti

Nokia Cluj cauta specialisti

0 216

Daca unii dintre d-voastra nu au prins primul tren care ducea spre obtinerea unui post de munca bine platit in cadrul companiei Nokia nou-infiintate la Cluj, aflati ca nu e timpul trecut.
Compania finlandeza cauta incepand de la oameni care sa planifice productia in functie de ore si modele pana la manageri responsabili cu calitatea productiei.
Unul din posturile oferite este cel de supervizor de productie. Acesta va organizeaza si conduce activitatile unei echipe pe durata unui schimb. Astfel, el va instrui operatorii de pe liniile de asamblare, va raspunde de respectarea secventelor de planificare, va mentine un nivel ridicat al productivitatii si va participa activ in proiectele de imbunatatire.
Fie ca e vorba de Product Quality Manager, Customer Quality Manager, Lean Manufacturing Engineer sau Demand Supply Manager, compania finlandeza e destul de stricta in privinta experientei, si anume 8, dar preferabil 12 ani.
Candidatul ideal
Un candidat perfect pentru Nokia trebuie sa aiba studii superioare , experienta pe o pozitie similara, cunostinte de operare pe calculator, rezistenta la stres si atentie la detalii, cunostinte de limba engleza, experienta de lucru in mediu de productie, spirit de echipa si abilitati de comunicare si de coordonare.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.