Masina lui Fernando Alonso a venit la Cluj

Masina lui Fernando Alonso a venit la Cluj

0 232

Daca sunteti cu adevarat fani ai Formulei 1, trebuie sa ajungeti la Cluj in acest week-end. In faimosul shopping center Iulius Mall veti putea admira o piesa de muzeu de acum. Este vorba de masina de curse pilotata de concurentul spaniol Fernando Alonso.
Alonso a castigat, in 2005, titlul de cel mai tanar campion mondial de formula 1, adjudecandu-si acest titlu la numai 24 de ani si 58 de zile. In 2007 a devenit al doilea pilot, dupa Michael Shumacher, care aduna maximum de 100 de puncte dupa trei sezoane consecutive.
Poreclit El Nano, Alonso este in prezent ambasador UNICEF si unul dintre directorii Asociatiei Pilotilor de Grand Prix.
Monopostul de curse care va fi prezentat in centrul comercial intre 1 si 3 august a rulat pe circuitele de la Monte Carlo si Monza in 2007. „Este masina folosita in doua mari curse, de la Monza si Monte Carlo, nu o macheta. Aceasta va ajunge la Cluj-Napoca aproape de miezul noptii de joi, urmand ca echipa ING Road Show sa o monteze pana dimineata”, a explicat Camelia Lazurean, PR Executive in cadrul firmei Ogilvy, organizator al evenimentului.
Dezvelirea masinii a avut loc ieri, 1 august, in prezenta pilotului Edwin Keleti, primul roman care a testat o masina de Formula 1.
Evenimentul face parte din turul ING F1 Road Show Car ce cuprinde 25 de orase din intreaga tara si in urma unei tombole un clujean noroc va petrece un weekend pe circuitul de la Silverstone.

S.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.