Zilele Codlei – Kronenfest

Zilele Codlei – Kronenfest

0 145

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov impreuna cu Primaria Codlea, Consiliul Local Codlea, Casa de Cultura Codlea si Forumul German va invita sambata, 26 iulie, si duminica, 27 iulie, la Zilele Codlei – Kronenfest.

Sarbatoarea Coroanei
Kronenfest – Coroana este o manifestare traditionala a comunitatii sasesti din Codlea. Aceasta sarbatoare se inscrie in ciclul obiceiurilor de peste an si marcheaza perioada de trecere, de schimbare a anotimpurilor de la primavara la vara.
Sambata, in prima zi a evenimentului, incepand cu ora 15.00, vor sustine concerte Fanfara din Vulcan, Ansamblul „Magura” din Codlea, Ansamblul „Floare de Castan” din Halchiu, Orchestra „Tara Barsei” si solisti brasoveni. Seara se va incheia cu un concert sustinut de DELIA.
Duminica, 27 iulie, incepand cu ora 12.00, codlenii, si nu numai, sunt invitati sa participe la spectacolul oferit de Fanfara Taraneasca din Rupea, Ansamblurile din localitatile Fagaras, Zarnesti, Comana, Dragus, Tarlungeni, Dumbravita si Codlea. Invitat special a serii va fi Nicolae FURDUI IANCU si Orchestra „Crai Nou”. In incheiere va avea loc un concert sustinut de Formatia IMPACT.

L.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.