Doua brasovence expun la galeria Apollo din Capitala

Doua brasovence expun la galeria Apollo din Capitala

0 151

Incepand de joi, 24 iulie, doua tinere si talentate brasovence vor expune la Galeria Apollo din Bucuresti. Este vorba despre cunoscuta artista Luminita Gliga, care va expune 24 de picturi si de Dana Gliga, care va aduce in fata bucurestenilor peste 35 de fotografii realizate in locurile prin care a trecut artista. De asemenea, tot cu aceasta ocazie, Dana Gliga va lansa cartea „Aspectele artei”. Evenimentul va fi prezentat de profesorul universitar Gheorghe Achitei.
Luminita Gliga nu ii uita nici pe brasoveni, pentru care va pregati la sfarsitul lunii iulie o noua expozitie la Muzeul de Arta din Brasov.

Luminita Gliga este un pictor brasovean remarcabil care s-a impus prin creatiile ei in fata multor artisti de renume mondial, obtinand medalii ce au adus Romania in prim planul tarilor care detin autori geniali. Este absolventa a Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, Facultatea de Arte Plastice, sectia Pictura (clasa prof. Sorin Ilfoveanu), din 2008 – doctor in Arte Vizuale la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti (coordonator stiintific: prof. univ. dr. Zamfir Dumitrescu), 2003 – membru al U.A.P. Romania, 2003 – membru al A.I.A.P.

L.M.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.