Orban, ex premierul maghiar – fara carnet!!

Orban, ex premierul maghiar – fara carnet!!

0 138

Politia rutiera din Romania i-a retinut temporar permisul de conducere fostului premier ungar Viktor Orban, la 4 iulie, pentru depasirea vitezei legale, informeaza publicatia Blikk, reluata de MEDIAFAX.
Un echipaj de politie l-a oprit pe Viktor Orban la 4 iulie, in timp ce liderul opozitiei ungare conducea un autovehicul Volkswagen Transporter pe drumul dintre Arad si Deva.
Viktor Orban a recunoscut ca depasise viteza legala, dar nu a putut achita amenda de 250 de lei pentru ca nu avea suficienti bani in numerar.
„Nu sunt sigur ca agentii de politie m-au recunoscut, dar acest lucru nu are importanta pentru ca toti contravenientii sunt egali in fata legii”, a declarat Viktor Orban.
Agentii de politie i-au retinut timp de trei zile permisul fostului premier ungar, oferindu-l ulterior uneia dintre cunostintele acestuia, dupa plata amenzii. Orban a primit documentul doua saptamani mai tarziu, la Universitatea de vara de la Baile Tusnad.
„Pana atunci am incercat sa conduc cat mai putin posibil, pentru ca politistii unguri ar fi fost surprinsi daca le-as fi prezentat un document al politiei romane in locul permisului de conducere”, a spus Viktor Orban

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.