Se inaugureaza muzeul dinozaurilor! La fix!

Se inaugureaza muzeul dinozaurilor! La fix!

0 164

Cautand eu ceva sa-mi potolesc foamea de politica (acuta in perioada vacantelor), am dat peste o stire foarte interesanta (din alt domeniu, dar cat de politic suna!): “vineri, intre orele 12.30 – 13.00 va avea loc inaugurarea Muzeului Dinozaurilor la Centrul FasTracKids 2 situat pe strada. Gh. Dem Teodorescu, nr.16 bis, sector 3,– zona Piata Alba Iulia”.
Buna treaba! Odata cu uninominalul pe multi ii paste anonimatul, iar acest muzeu ar putea fi colacul de salvare. Decat sa nu mai stie nimeni de ei, o serie de politicieni, pana nu de mult abonati de listele de candidati, ar putea sa fie expusi in vitrine, sa aiba copiii la ce se uita cand se satura de pokemoni si li se face de muzeu.
Cred ca daca inaugurarea asta avea loc saptamana trecuta, nu se mai dadea Nita Constantin cu freza de pamant sa se recristalizeze in fruntea organizatiei judetene a PSD dupa ce l-a dizolvat Geoana in apa de ploaie a marii sale decizii! Avea asigurat un loc la muzeu, ramanea in constiinta maselor ca dinozaurus politicus brasoveanum si basta! Nu zic ca rezultatul e diferit, dar vizibilitatea ar fi fost mai mare la muzeu! Dar, asta e, uneori evenimentele nu reusesc sa se sincronizeze intre ele. Oricum, gol nu va sta muzeul, desi va mai trece putintel pana cand de dinozaurii nostri va mai ramane doar amprenta cozii intr-un strat geologic. Deocamdata coada lor zglobie si firea zburdalnica a electoratului roman ii tine pe unii parlament, in guvern, la presedintie… Chiar daca uninominalul se vrea un fel de concurs de miss/mister, unde pretendentii sa defileze in fata juriului in bikini, poporul va mai accepta un timp, din inertie, defilarea in nadragi cu buzunare mari si accesorii precum plicuri cu euro si salbe de caltabosi! Atata timp cat criteriul de selectie a candidatului se va masura in litri, felii de paine, grame de mustar si bucati de mititei, nu ne putem astepta la miracole. Dar uninominalul e un inceput, iar muzeul sta pregatit sa-si primeasca primele exponate. La cat mai multe!

Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.