Duhoarea de la Stupini

Duhoarea de la Stupini

0 276

Locuitorii unei bucati de cativa kilometri din cartierul Stupini au ajuns la capatul rabdarilor, caci de cativa ani Primaria le ofera, zilnic, sansa sa le cada parul din nas daca se afla pe traseul camionului care cara reziduurile de la statia de epurare la locul de depozitare. Ba, pe timp de vara, se fac chiar si doua transporturi, in urma camionului neacoperit nici macar cu o prelata ramanand o duhoare pe langa care pucioasa din iad este un balsam pentru caile respiratorii, cel putin asa afirma cativa stupari cu care am stat de vorba.
Locatarii au depus numeroase plangeri la Primaria Brasov, dar se pare ca cei de acolo se descurca numai cu mirosul de asfalt, nu si de namol rezidual, pentru a carui disparitie au lansat numai promisiuni, fara a gasi o solutie concreta.
Dupa descrierea facuta de locatari – si este vorba de oameni care au prin grajduri si animale, obisnuiti cu tot ce atrage dupa sine ingrijirea acestora – mirosul este groaznic si persista prin curti si case ore dupa trecerea mijlocului de transport caraus.
Mircea Zlagneanu, sef pe la statia de epurare, a promis rezolvarea prelatei in cel mult o luna, dar, dupa cum afirma cetatenii din zona cu bucluc, ei si-au pierdut sperantele in promisiuni primariale, gandindu-se in context, si la starea strazilor si lipsa canalizarii prin cartier.
Se pare ca ar fi cazul ca realesul primar brasovean sa-si indrepte privirile si spre cartierele marginase ale urbei, pe care zice ca vrea sa o conduca din pura dragoste pentru cetatenii ei.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.